"Miras Semboller Çanakkale " - Çevirimiçi Konferans

Miras Semboller “Çanakkale” projesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında ÇASEM ile ÇOMÜ GSF Seramik ve Cam Bölümü ve MSGSÜ GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü işbirliği ile başlamış ancak pandemi koşulları nedeniyle tamamlanamamıştır. Bu projenin devamı niteliğinde, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı boyunca çevrimiçi seminerler, atölye çalışmaları ve Troya Müzesinde bir sergi ile tamamlanacak şekilde yeniden çalışmalara başlanmıştır. Bölge değerlerinin tasarımcı bakış açısıyla keşfedilmesi, yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla yeniden ele alınmasıyla değerlerimizin yüceltilmesi, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak seramik ve tekstil alanında yeni ve çağdaş tasarım önerilerinin hayata geçirilmesi hedeflendiği proje kapsamında planlanan webinar serisinin ilk konuğu; 19.11.2021 Cuma günü “Troia Dönem Seramikleri” başlıklı semineri ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğr.Gör. Mehmet Coşar olacaktır. Katılım üniversitemizin tüm öğrenci, akademisyen ve idari personeli ile halka açık olup, katılım bilgileri aşağıda verilmiştir.

Konferans Katılım Bilgileri

Konu: “Troia Dönem Seramikleri”

Konuşmacı : Mehmet COŞAR – ÇOMU, GSF Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Elemanı

Tarih : 19 KASIM 2021