Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi

8 Mart Dünya Kadınla Günü Etkinliğine ÇASEM’den destek

Geleneksel Çanakkale seramikleri desenlerinden oluşan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak üretilen seramik magnetler katılımcıların ilgisini çekmiştir

8 Mart Dünya Kadınla Günü Etkinliğine ÇASEM’den destek

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği Çanakkale Şubesi işbirliğiyle organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Valiliği başta olmak üzere Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Üniversitemiz Rektörlüğünün geniş katılımları ile gerçekleştirilen program sonunda katılımcılara Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimiz Seramik Atölyesinde üretilen magnet hediye edildi.

Geleneksel Çanakkale seramikleri desenlerinden oluşan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak üretilen seramik magnetler katılımcıların ilgisini çekmiştir. Çanakkale Seramikleri Araştırma geliştirme ve Uygulama Merkezi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde toplumun gelişmesinde önemli yeri bulunan kadınlarımızın bu özel gününü kutluyoruz.