Araştırma Merkezimiz 2024 AĞUSTOS dönemi stajyerlerimizin staj çalışmaları başladı.

ÇASEM Seramik Atölyesinde Ağustos 2024 döneminde 4 Stajyer öğrenci staj yapacak.

Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimiz Seramik Üretim Atölyesinde AĞUSTOS 2024 dönemi staj çalışmaları 29 TEMMUZ -  24 AĞUSTOS 2024 tarihlerinde tamamlanacak. Bu dönem çalışmalarında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümünden  İrem Ilgım AYDOĞDU, Yaprak BAYKAN, Ebru BALIKCI ve Billur TATAR isimli 4 öğrenci staj yapmaktadır.

Stajyer öğrencilerin Oryantasyon Eğitimleri 30 Temmuz Salı günü çalışma mekanlarında tamamlandı. Atölye çalışma disiplini ve üretim programları belirlenerek staj çalışmalarının daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi için güvenlik önlemleri konusunda stajyerlerimize eğitim verildi.

Staj çalışmaları, Seramik Üretim Atölyemizdeki döküm, torna, montaj, kurutma, pişirme ve sırlama bölümlerinde uygulamalı eğitimin yanı sıra teorik eğitimlerle desteklenecektir