ÇAMURDAN SANAT - İletişim Fakültesi Öğrencileri ÇASEM'de

Çanakakle Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerinin, Araştırma Merkezimiz ÇASEM konulu tanıtım çalışmasına destek verilmiştir.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerinin 6.yarı yıl Mesleki Seçmeli Ders Grubu içinde bulunan (Reklam Filmi Uygulamaları II ) dersinde,  Prof.Dr. Hülya ÖNAL’ın danışmanlığında öğrenciler Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimiz faaliyetlerini çalışmışlardır.

ÇASEM Seramik Atölyesinde üretilen Geleneksel Çanakkale Seramiklerinin üretim aşamaları ve Araştırma Merkezimizin kuruluş amacı ile faaliyetleri hakkında bilgilerin yer aldığı çalışmada görev alan İletişim Fakültesi öğrencileri Oktay ARTAGUS ve Serkan AKTAN için merkez yönetimi ve çalışan personelimiz tarafından mevcut fiziki şartlarımız dahilinde destek verilmiştir.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu ÇAMURDAN SANAT adlı filmi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.