ÇANAK - KALE Kitabı Satışa Sunuldu

ÇANAK-KALE Kitabı Satışa Sunuldu

Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Yeşim ZÜMRÜT’ün tez danışmanlığında ortaya çıkan ÇANAK-KALE kitabı ile Çanakkale Seramikçiliğinin yeni nesillere tanıtılması ve kentin seramik geleneğine katkı sunulması amaçlanmıştır.

Üniversitemiz  Lisanüstü Eğitim Enstitüsü, Seramik Anasanat Dalında Yüksek Lisan Eğitimi yapan Öğrenci Yasin ŞAHİN'in "Geleneksel Çanakkale Seramiklerinin Tarihsel Süreci ve Bir Çocuk Kitabı Uygulaması" başlıklı tezinin bir çıktısı olarak tasarlanan ve Üniversitemizin bir yayını olan ÇANAK – KALE resimli çocuk kitabı, Döner Sermaye İşletmemiz tarafından satışa sunulmuştur.