Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü dış paydaş toplantısı

ÇASEM Müdürümüz Doç. Yeşim ZÜMRÜT ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ ‘ı makamında ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Dış Paydaş Toplantısı yapıldı

23 Şubat 2022 Çarşamba günü, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimiz faaliyetleri içerisinde yer alan Zanaattan Tasarıma “Miras Semboller Çanakkale” projesi kapsamında 2022 yılında planlanan işbirliği protokolünün detaylandırılması ve faaliyet takvimi hakkında dış paydaş İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.