ÇOMÜ ve Bahçeşehir Koleji arasında ikili işbirliği protokolü.

Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi ile Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji yönetimi arasında ikili işbirliği protokolü için iç ve dış paydaş temsilcileri bir araya gerek görüşlerini bildirdiler.

19 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında yapılan toplantıya, Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ü.Talip KAYA, Kolej Ortaokul Müdür Zeynep ÇENGEL’in yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi birimleri; Ziraat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Teknik Bilimler MYO, ÇASEM, SEM, Döner Sermaye Müdürlüğü temsilcileri katılım sağladı. Toplantıda ikili işbirliği konuları ve genel protokol şartları görüşüldü.

Konu her iki kurumun üst yönetimleri tarafından görüşülmesinin ardından oluşturulacak protokol imzalanarak yürürlüğe girmesi beklenmekte.