GELİBOLU BİLSEM Dış Paydaş Toplantısı

Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimiz ile GELİBOLU - BİLSEM Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

Geleneksel Çanakkale Seramiklerinin gelecek nesiller tarafından bilinirliğini artırmak amacıyla, sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yapılması merkezimiz 2023 faaliyetleri içerisinde bulunmaktadır.

Bu amaçla; GELİBOLU - BİLSEM Öğrencileri ile Nisan 2023 ayı içerisinde yapılması planlanan etkinliğin detaylarının konuşulduğu Dış Paydaş toplantımızı gerçekleştirdik.

27 OCAK 2023 Cuma günü saat 14.30'da ÇASEM seramik atölyesinde Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, merkezimizi temsilen ÇASEM Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Necmi TEKİN ve Öğr. Gör. Necati IŞIK katılmışlardır. GELİBOLU - BİLSEM temsilcisi olarak Öğretmen Yeşim YAVAŞ katılmıştır.