İsmail Ufuk BAŞ kendi çalışmasını ÇASEM'e hediye etti.

Seramik Sanatçısı İsmail Ufuk BAŞ’ Geleneksel Çanakkale Seramiklerinden At Başlı Testi formuna kendi modern yorumu ile Ajur tekniğini uyguladığı çalışmasını Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezine hediye etti.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Lisan- Yüksek Lisan öğrencilerinin katıldığı  ve 29 NİSAN 2022 Cuma günü ÇASEM Seramik Atölyesinde gerçekleştirilen çalıştaya davetli olarak katılan Seramik Sanatçısı İsmail Ufuk BAŞ, çalıştay sonunda merkezimize hediye ettiği çalışması Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi arşivinde muhafaza edilmektedir.

Sanatçı İsmail Ufuk BAŞ’a çalıştayımıza katkılarından ve merkezimize hediye ettiği kendi modern çalışmasından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.