Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi

Kurum Kültürü Eğitim Toplantısı yapıldı

Üniversitemiz akademik ve idari yöneticilerine yönelik 6 Nisan 2022 Çarşamba saat 11.00'da Troia Kültür Merkezi Sevim Buluç Oditoryumu'nda "Kurum Kültürü" başlıklı eğitim sunumu gerçekleştirildi.

Üniversitemiz akademik ve idari yöneticilerine yönelik 6 Nisan 2022 Çarşamba saat 11.00'da Troia Kültür  Merkezi  Sevim  Buluç  Oditoryumu'nda  "Kurum  Kültürü"  başlıklı  eğitim  sunumu gerçekleştirildi.   

Üniversitemiz tüm birimlerinde yönetici olarak görev yapan akademik ve idari personele yönelik olarak “Kurum Kültürü” hakkında sunum yapılmıştır. Açılış konuşmasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Kurum Kültürünün önemine değinerek üniversitemiz genelinde Kurum Kültürünün yaygınlaştırılması için hep birlikte çalışmamız gerektiğini vurgulamıştır. Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN tarafından “Kurum Kültürü” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi olarak katılım sağladığımız toplantıda Kurum Kültürünün yaygınlaştırılması için merkez çalışanları ile Kurum Kültürünün yayınlaştırılmasına katkı sunmak için el birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.