Paydaş Toplantısı yapıldı

Üniversitemiz Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi arasında iç paydaş değerlendirme toplantısı yapıldı.

26 Nisan 2022 Salı günü Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Seramik Atölyesinde bir araya gelen her iki merkez yöneticileri, işbirliği içerisinde yapılabilecek çalışmaları değerlendirildi. Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Merve ÖNAL, Müdür Yrd. Dr.Öğretim Üyesi Mustafa Aydın BAŞAR ve Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç.Dr. Yeşim ZÜMRÜT, Öğr.Gör. Arzu DOĞAN, Öğrt.Gör. Necati IŞIK, Öğr.Gör. Necmi TEKİN’in de hazır bulunduğu toplantıda MAYIS 2022 ayı içerisinde Çanakkale merkezinde bulunan ilköğretim okulu çocuklarına yönelik ortak bir etkinlik yapılması planlanmıştır.