Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi

Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT'ın ÇASEM ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Suat UĞUR 18 ŞUBAT 2019 günü Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimizin Terzioğlu Kampüsü Hasan Mevsuf Spor Salonu binasında faaliyetlerini sürdürdüğü Seramik Üretim Atölyesini ziyaret ederek, merkezimiz çalışmalarını yerinde incelemişlerdir.

REKTÖR Prof. Dr. Sedat MURAT’ın Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Suat UĞUR 18 ŞUBAT 2019 günü Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimizin Terzioğlu Kampüsü Hasan Mevsuf Spor Salonu binasında faaliyetlerini sürdürdüğü Seramik Üretim Atölyesini ziyaret ederek, merkezimiz çalışmalarını yerinde incelemişlerdir. Akademik ve idari personelimizin de hazır bulunduğu bu ziyaret merkez çalışmalarımız ile personelimiz açısından verimli olmuştur.

Merkezimize bağlı seramik üretim atölyesinde üretimin tüm aşamalarının uygulamalı sunumunun yapıldığı ziyaretin içerisinde Merkez Müdürü Sayın Doç.Dr. Yeşim ZÜMRÜT Merkez çalışmaları, personel ve 2019 yılı faaliyetleri, 2020 yıllı için hedeflenen faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Sayın Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT'ın ziyareti sırasında ÇASEM bünyesinde görev alan Akademik personelimiz Öğr.Gör. Arzu DOĞAN, Öğr.Gör. Necati IŞIK, Öğr.Gör. Necmi TEKİN ve idari personelimiz Seramik Teknikeri Murat BİÇER'in de hazır bulunmuştur. Rektörümüzün personelimizi yakından tanıma fırsatı bulduğu bu ziyarette, merkezimiz 2020 yılı hedefleri konusunda izlenecek yol haritası, mevcut sorunlarımız ve çözüm önerileri konusunda da fikir birliğine varılmıştır.