Seramik Pano açılışımız ve Ebru Sergisi

Aşık Veysel anma yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz Seramik Yüzey Yerleştirme ve Ebru Sergimiz 21 Mart 2024 tarihinde açılıyor.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi ÇASEM, Türkçe Öğretimi Uygulama Merkezi TÖMER, El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi ESAM işbirliği ile tgerçekleştirdiğimiz "Toprağın Dili" Seramik ve Ebru Çalıştayında üretilen ve Kale Seramik işbirliğiyle tamamlanan Seramik Yüzey Panosu ile Ebru uygulamalarından oluşan sergimiz 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 09.30 da açılıyor.

Rektörlük binası 2. katında kalıcı olarak sergilenecek Seramik Panosunun açılışını takiben TÖMER öğrencilerinin katılımı ile Senato Salonunda Ebru Sergisi açılışı yapılacaktır.