Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi

Ticaret Borsası İlkokulu Bahar Şenliği sertifika töreni

“Bahar Şenliği” etkinliği katılım belgelerinin takdimi programında öğrenciler kendi yapmış oldukları seramik ürünler ile buluştular.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğünde düzenlenen “Bahar Şenliği” programı 12 Mayıs 2022  tarihinde Çanakkale Merkez Ticaret Borsası İlkokulunda düzenlenmiş ve etkinliğe Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi olarak katkı sunulmuştur.

Çömlekçi çarkında çömlek yapımını deneyimleyen 4. Sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu seramik ürünleri, merkezimiz Seramik Atölyesinde pişirimleri ve sırlanmaları yapılmıştır. 01 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen “Bahar Şenliği” etkinliği katılım belgelerinin takdimi programında öğrenciler kendi yapmış oldukları seramik ürünler ile buluşmuşlardır.

Ticaret Borsa İlkokulu Müdürü ve Öğretmenlerinin ev sahipliğinde yapılan etkinlikte ÇASEM ve ÇOMÜCEM merkezlerinin tanıtımı yapılarak faaliyetleri hakkında öğrencilere sunum yapılmıştır. ÇASEM sunumu Öğr.Gör. Necati IŞIK ve ÇÖMÜCEM sunumu Dr.Öğr.Üyesi Merve ÖNAL tarafından yapılmıştır. Etkinliğe, ÇASEM personeli Öğr.Gör. Arzu DOĞAN, Öğr.Gör. Necati IŞIK, Öğr.Gör. Necmi TEKİN ve Ser.Tekn. Murat BİÇER katılmıştır.