Yılbaşı Temalı “Seramik Çalıştayı”

Özel İstek 1915 Çanakkale Okulları ve Üniversite İşbirliğinde “Seramik Çalıştayı” düzenlendi.

Özel İstek 1915 Çanakkale Okulları Bilim Kurulu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi iş birliğinde Anaokulu öğrencileri “Seramik Çalıştayı” nda bir araya geldi.

14-15 Aralık 2021 tarihlerinde Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Anasanat Dalı Yüksek Lisans Öğrencileri Halil İbrahim KARA, Damla SEVGİ ve Ömer Akif YELDAN’ın, yaparak-yaşayarak öğrenme devam eden öğrenciler ile “Yılbaşı” temalı atölye çalışması yapılmıştır.

Öğrencilerin yapmış oldukları eserler, Üniveristemiz Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Seramik Atölyesinde pişirim ve sırlama işlemleri yapılmıştır.