Kampus Öğrencileri Sanat Etkinliğinde Buluştu.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin “Kampus Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “Seramik Çalıştayı”nda bir araya gelen üniversite gençleri çömlekçi çarkında kendi seramiklerini yaptılar.

Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencisi Begüm Kadriye OYUNCU’nun  “Kampus Rekreasyon dersi kapsamında Kampuste bulunan diğer Fakülte ve Yüksekokul öğrencilerinden gönüllü olarak etkinliğe katılan 16 öğrenci, çömlekçi çarkında kendi seramiklerini yapmanın deneyimini yaşadılar. Seramiğin hikayesi konulu teorik bilgilendirmenin ardından etkinliğe katılan öğrenciler, ilk defa seramik yapımı ile karşılaşmanın heyecanını yaşarken kendi seramik eserlerinin üretiminden mutlu oldukları gözlendi.

Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimizin Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk anlayışı içerisinde ÇASEM Seramik Atölyesinde gerçekleştirilen “Seramik Çalıştayı”nda merkezimiz Akademik personeli Öğr.Gör. Arzu DOĞAN, Öğr.Gör. Necati IŞIK, Öğr.Gör. Necmi TEKİN ve Seramik Teknikeri Murat BİÇER gönüllü olarak görev aldılar.