“Çocukların Elinden Çanakkale” projesi

GELİBOLU BİLSEM Öğrencileri ÇASEM'de çalıştay'a katıldılar.

Gelibolu Bilim ve Sanat Merkezi,  2023-2024 öğretim yılı etkinliği olarak planlanan “Çocukların elinden Çanakkale” isimli proje kapsamında 26 Nisan 2024 tarihinde Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezimiz Seramik Üretim Atölyesinde unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

GELİBOLU - BİLSEM  08-15 yaş grubu 17 öğrenci, Geleneksel Çanakkale Seramiklerinin tarihsel süreci ve günümüz üretim aşamalarını bizzat deneyimledikleri çalıştayda öğrencilerin performansı görülmeye değerdi.  Çömlekçi çarkında bizzat kendi ürettikleri seramikler yakın bir zamanda sergilenecektir.

Araştırma merkezimizin Topluma hizmet ve Sosyal Sorumluluk anlayışı ile destek verdiğimiz bu tür çalışmaları sürdüreceğiz.