ÇASEM Sanat Atölyesi Çalıştayı Tamamlandı.

ÇOMÜ Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Sanat Atölyesi Konuk Sanatçı Programı 15-25 Şubat 2024 tarihleri arasında ilk sanatçı grubu Çalıştayı tamamlandı.

Program kapsamında, ÇASEM bünyesinde merkezin misyonuna uygun şekilde Geleneksel Çanakkale Seramiklerinin farklı üslupta çalışan sanatçılar tarafından yorumlanması ve çağdaş eserler üretildi.

Sanat atölyesinin ilk konukları, MSGSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Doç. M. Ayşe BALYEMEZ,  ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Müjde YÜCEL COŞAR, sanatçı Gülfidan ÖZMEN. Atölye çalışmalarının çıktıları üç ayrı kişisel sergi olarak izleyici ile yeni bir takvimde buluşacak.