Çocuk Üniversitesi Etkinliği ÇASEM Seramik Atölyesinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri ÇASEM Seramik Atölyesinde eğlenirken öğrendiler.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Merve ÖNOL’ın yaptığı “Okuldan Üniversiteye Bilim Yolculuğu: Çocuk Üniversitesi” adlı projenin sanatsal uygulama aşaması ÇASEM Seramik Atölyesinde gerçekleştirildi.

13. ARALIK 2023 tarihinde Araştırma Merkezimiz seramik atölyesinde  gerçekleştirilen ve Araştırma Merkezimiz çalışanları Öğr.Gör. Necmi TEKİN, Öğr.Gör. Necati IŞIK, Öğr.Gör. Arzu DOĞAN ve Seramik Teknikeri Murat BİÇER’in katkı verdiği etkinliğe Çanakkale 18 Mart İlköğretim Okulu 4. Sınıfından 50 öğrenci, sınıf öğretmenleri ve sınıf annesi ile proje koordinatörü Dr.Öğretim Üyesi Merve ÖNOL katılmışlardır.