Çocuk Üniversitesi öğrencilerinin seramik uygulama çalışmaları tamamlandı.

Çocuk Üniversitesi” adlı projenin ÇASEM Seramik Atölyesinde gerçekleştirilen sanatsal uygulama aşaması sırasında 18 Mart İlkokulu öğrencileri tarafından yapılan seramik çalışmalarının pişirme ve sırlama işlemleri ÇASEM tarafından faaliyet binasında tamamlandı.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Merve ÖNOL’ın yaptığı “Okuldan Üniversiteye Bilim Yolculuğu: Çocuk Üniversitesi” adlı projenin ÇASEM Seramik Atölyesinde gerçekleştirilen sanatsal uygulama aşaması sırasında 18 Mart İlkokulu öğrencileri tarafından yapılan seramik çalışmalarının pişirme ve sırlama işlemleri ÇASEM tarafından faaliyet binasında tamamlanmış ve 9 Ocak 2023 tarihinde 18 Mart İlkokuluna yapılan ziyarette çalışmalar sahipleriyle buluşturulmuştur. 18 Mart İlkokulu yönetimi ve Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetiminin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, hayal güçlerini kullanarak ürettikleri çalışmaların gerçek bir seramik ürününe dönüşmesine tanıklık etmenin sağlamanın mutluluğunu yaşadılar.