GELİBOLU BİLSEM Dış Paydaş Toplantısı

ÇASEM ve GELİBOLU BİLSEM öğrencileri ile 2024 yılı Çalışma planları oluşturuldu.

GELİBOLU ilçesi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin 2024 yılı faaliyet takvimi içerisinde Geleneksel Çanakkale Seramikleri konulu Çalıştay yapılması planlanmıştır. Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin Görsel Sanatlar dersi içerisinde Kültürümüzün de bir parçası olan geleneksel sanatların, uygulamalı öğrenilmesi için NİSAN 2024 ayı içerisinde ÇASEM Seramik Atölyesinde bir Çalıştay yapılması kararı alınmıştır.

Bu kapsamda, Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin bir günlük program kapsamında çömlekçi çarkı ve serbest şekillendirme yöntemleri ile seramik üretimini gerçekleştireceklerdir.  12.12.2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya ÇASEM Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Necmi TEKİN ve Öğr. Gör. Necati IŞIK ile Gelibolu BİLSEM Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeşim YAVAŞ katıldı.