KARİYER GÜNLERİ

KARİYER GÜNLERİ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında her ay olarak planlanan, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik alanında isim yapmış kişilerin konuşmacı olarak davet edilen "Seramik ve Cam Bölümü Kariyer Günleri" kapsamında 18 Şubat 2020 günü Saat 14:00 da yapılmıştır. Çanakkale Seramik Fabrikaları, Tasarım ve Uygulama Müdürü Tolga Berkay tarafından üniversitemizin tüm birimlerine açık olarak yapılan "Ergonomik ve Su Tasarruflu Tasarımlar" konulu söyleşiye Çanakkale Seramikleri Araştırma geliştirme ve Uygulama Merkezi olarak katılım sağladık. Konuşması sayın Tolga BERKAY’a yaptığı sunum sonrasında Araştırma Merkezimiz Seramik Atölyesinde üretilen “TROYA” tabak hediye ediliştir.