Paydaş Toplantısı yapıldı

Üniversitemiz birimleri ile 2024 yılı etkinlik planlarımızı belirlemek üzere paydaş toplantımızı gerçekleştirdik.

Üniversitemiz birimleri ile 2024 yılı etkinlik planlarımızı belirlemek üzere; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (ÇASEM), Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), El Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ESAM) temsilcilerinin katıldığı iç paydaş toplantımızı gerçekleştirdik.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığının ev sahipliğinde 13 ŞUBAT 2024 Salı günü saat:13.30 da gerçekleştirilen toplantıda, 2023 yılında paydaşlarımız ile yapılan etkinliklerin değerlendirilmesi ve 2024 yılında birlikte yapmayı planladığımız etkinliklerin detayları görüşüldü ve 2024 yılı faaliyet takviminde yer alması hususunda görüş birliği sağlandı.

2023 yılı Alşık Veysel anma etkinlikleri kapsamında paydaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz Seramik ve Ebru çalıştayı sergi ve final programı ile 2024 yılı Divanu Lugati't- Türk anma etkinliğinin 2024 yılında daha geniş kapsamlı olarak planlanması yapıldı.